Goldeneye, Gowan Creek Pinot Noir 2020

849.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Goldeneye, Gowan Creek Pinot Noir 2020

Goldeneye, Gowan Creek Pinot Noir 2020

Krop Medium
Tannin Medium
Syre Medium
Stil Tør

Smagsnoter

Rød frugt
Andre krydderier
Fad

Om produktet

En fantastisk kompleks Pinot Noir fra en af de bedste marker i Californien. Kraftfuld i duften med noter af jordbær, peber og chokolade. Smagen har fylde og saftig Pinot-frugt, som understreges af krydderier fra fadlagringen. En fyldig vin, som samtidig besidder stor elegance. Alexander Valley er et underdistrikt i Sonoma County, hvor Goldeneye fremstiller Pinot Noir i højeste kaliber. Gowan Creek er en vinmark hvor der arbejdes med 8 forskellige kloner af Pinot Noir-druen, for at give en vin med maksimal kompleksitet. Vinen lagres i 225 liters egetræsfade, hvoraf 65 % er nye. Her ligger vinen og udvikler sig i 16 måneder inden aftapning. Server den ved 14-16°C i store rødvinsglas. Bør drikkes til helstegte vagtler med svampe og stegte rodfrugter - eller en anden tilsvarende ret med både elegante og potete smage.

Smagsnoter

Rød frugt
Andre krydderier
Fad

Fakta

Tannin:
Medium
Stil:
Tør
Syre:
Medium
Krop:
Medium
Smagsprofil:
Land:
Årgang:
2020
Dyrkning:
Konventionel
Størrelse:
750 ml
Alkohol %:
14,30
Proptype:
Kork
Serveres ved:
15-17°C

Serveringsforslag

Fjerkræ
Lyst kød
Mørkt kød
Mild ost

Anbefalinger

Pink vine

Let & frugtig
Vine som er frugtige og letdrikkelige med en frisk syre. Pink vine har et feminint og elegant udtryk. Frugtprofilen er domineret af røde bær og eventuelle indslag fra fadlagring. Server til kraftige vegetariske retter, fjerkræ eller svinekød. Pink vine kommer fra områder med moderat til køligt klima.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, vanilje og kokos.
Vinområder Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Californien, Australien og New Zealand.
Druer & typer Pinot noir, Barbera, Grenache, Valpolicella og Sangiovese.

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer Pinot noir, Nebbiolo, Sangiovese, Tempranillo og Nerello mascalese.