Goldeneye, Gowan Creek Pinot Noir 2018

819.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Goldeneye, Gowan Creek Pinot Noir 2018

Goldeneye, Gowan Creek Pinot Noir 2018

Krop Medium
Tannin Medium
Syre Medium
Sødme Tør

Aroma

Rød frugt
Andre krydderier
Fad

Aroma

Rød frugt
Andre krydderier
Fad

Fakta

Krop:
Medium
Årgang:
2018
Størrelse:
750 ml
Proptype:
Kork
Alkohol %:
14,30
Land:
USA
Serveres ved:
15-17°C
Dyrkning:
Konventionel
Smagsprofil:
Pink
Syre:
Medium
Sødme:
Tør
Tannin:
Medium

Serveringsforslag

Fjerkræ
Lyst kød
Mørkt kød
Mild ost

Om produktet

En fantastisk kompleks Pinot Noir fra en af de bedste marker i Californien. Kraftfuld i duften med noter af jordbær, peber og chokolade. Smagen har fylde og saftig Pinot-frugt, som understreges af krydderier fra fadlagringen. En fyldig vin, som samtidig besidder stor elegance. Alexander Valley er et underdistrikt i Sonoma County, hvor Goldeneye fremstiller Pinot Noir i højeste kaliber. Gowan Creek er en vinmark hvor der arbejdes med 8 forskellige kloner af Pinot Noir-druen, for at give en vin med maksimal kompleksitet. Vinen lagres i 225 liters egetræsfade, hvoraf 65 % er nye. Her ligger vinen og udvikler sig i 16 måneder inden aftapning. Server den ved 14-16°C i store rødvinsglas. Bør drikkes til helstegte vagtler med svampe og stegte rodfrugter - eller en anden tilsvarende ret med både elegante og potete smage.

Andre populære produkter

Pink vine

Let & frugtig
Vine som er frugtige og letdrikkelige med en frisk syre. Pink vine har et feminint og elegant udtryk. Frugtprofilen er domineret af røde bær og eventuelle indslag fra fadlagring. Server til kraftige vegetariske retter, fjerkræ eller svinekød. Pink vine kommer fra områder med moderat til køligt klima.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, vanilje og kokos.
Vinområder: Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Californien, Australien og New Zealand.
Druer & typer: Pinot noir, barbera, grenache, valpolicella og sangiovese.