Hubert Bouzereau Gruere et Filles, Bourgogne Aligoté 2021

229.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Hubert Bouzereau Gruere et Filles, Bourgogne Aligoté 2021

Hubert Bouzereau Gruere et Filles, Bourgogne Aligoté 2021

Serveringsforslag

Aperitif
Lys fisk
Vegetarretter
Mild ost
Risotto
Skaldyr
Sushi

Om produktet

Bourgogne Aligoté er en anderledes og spændende side af Bourgognes hvidvin, hvor den gyldengrønne farve og sprøde, lidt lettere stil giver en formidabel vinoplevelse. Her er masser af friskhed, og fokus er mere på mineralitet og saftighed end mange af de klassisk Bourgognevine. Den læskende syre er dog holdt godt i skak hos Bouzereau Gruère, hvor vinen fremstår elegant og præcis - og den lidt lettere stil gør den velegnet til lyse fiskeretter som grillet fladfisk - eller vegetarretter med sprøde grøntsager og friske urter.

Andre populære produkter

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder: Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer: Riesling, sauvignon blanc, albariño, pinot grigio, pinot blanc, sylvaner, grüner veltliner, chenin blanc (loire) og torrontes.