Louis Latour, Pouilly Vinzelles En Paradis 2019

Spar op til 69.00 kr.
Ved 6 stk. 229.00 kr.
Ved 1 stk. 298.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Louis Latour, Pouilly Vinzelles En Paradis 2019

Louis Latour, Pouilly Vinzelles En Paradis 2019

Serveringsforslag

Fed fisk
Lys fisk
Lyst kød
Skaldyr

Om produktet

Kun Chardonnay er tilladt i Pouilly Vinzelles, der som sin nabo Pouilly-Fuissé er kendt for fyldige og dybe hvidvine til attraktive priser. For at beholde maksimal friskhed er mosten til denne vin gæret og lagret i ståltanke, hvormed syren fremstår friskere, vinen rankere og frugtkarakteristikken renere.

Resultatet er en floral og elegant duft præget af citrus, gule og grønne æbler og friske urter. Smagen er klassisk sydlig Bourgogne med tropisk frugt, friskplukkede hasselnødder og en mineralsk eftersmag med en rank og saftig syre, der er flot bevaret takket være produktionsmetoden.

Louis Latour Pouilly Vinzelles "En Paradis" udgør et flot og klassisk match til skaldyr, lyst kød, snegle eller faste oste som comté eller gruyère. Vi anbefaler servering ved 10-12 grader.

Anbefalinger

Gule vine

Cremet & rank
Vine med en cremet mundfølelse og frisk bagvedliggende syre. Et aromabillede, der domineres af modne gyldne frugter og indslag fra fadlagring. Ofte vine i den høje kvalitetsklasse. Vinene serveres til cremede retter med fisk eller fjerkræ. Gule vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Gule æbler, ananas, mango, modne ferskner, citronskal, æblekage, appelsiner, smør, yoghurt, nødder, brioche og vanilje.
Vinområder: Bourgogne, Champagne, Oregon, New Zealand, Sydafrika, Washington og Norditalien.
Druer & typer: Chardonnay (fadlagret), albariño, pinot gris og chenin blanc (Sydafrika).