Marco Abella, Olbieta Negre 2018

149.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Marco Abella, Olbieta Negre 2018

Marco Abella, Olbieta Negre 2018

Krop Let
Tannin Medium
Syre Lav
Sødme Tør

Aroma

Rød frugt

Aroma

Rød frugt

Fakta

Krop:
Let
Størrelse:
750 ml
Proptype:
Kork
Alkohol %:
14,50
Område:
Catalunya
Årgang:
2018
Land:
Spanien
Dyrkning:
Konventionel
Smagsprofil:
Lilla
Syre:
Lav
Sødme:
Tør
Tannin:
Medium

Serveringsforslag

Fjerkræ
Lyst kød
Mild ost

Om produktet

Alting er bare lidt mere afslappet i Spanien. Rolige eftermiddag i solen med benene oppe og lidt godt og lækkert fra det spanske køkken. Og med Olbieta fra Marco Abella i glasset får du et godt bud på spansk hverdagsvin, som oser af middelhavets rolige og simple livsstil. Her får du først og fremmest masser af elegant frugt og krydderurter, som dominerer en frisk vin. Her er både blomster og friske bær i både duft og smag og det er vin, som er perfekt at nyde, når du endelig rykker havemøblerne ud og nyder forårssolen. Vinen lagrer 3 måneder på små fade inden den kommer på flaske. Drik vinen ved 14-16°C i almindelige rødvinsglas. Server til tørret skinke, marinerede oliven godt brød og olivenolie.

Andre populære produkter

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer: Cabernet sauvignon, merlot, tempranillo, syrah, grenache, primitivo/zinfandel, negroamaro, carmenere og malbec.