Mitolo, Angela Shiraz 2019

249.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Mitolo, Angela Shiraz 2019

Mitolo, Angela Shiraz 2019

Krop Fyldig
Tannin Medium
Syre Medium
Sødme Tør

Aroma

Mørk frugt
Søde krydderier
Fad

Aroma

Mørk frugt
Søde krydderier
Fad

Fakta

Krop:
Fyldig
Syre:
Medium
Underområde:
Lagring:
3-10
Størrelse:
750 ml
Proptype:
Skruelåg
Alkohol %:
14,50
Årgang:
2019
Land:
Australien
Serveres ved:
16-18°C
Smagsprofil:
Lilla
Sødme:
Tør
Tannin:
Medium

Serveringsforslag

Mørkt kød
Vildt

Om produktet

Koncentreret dybde og elegant frugt kendetegner Angela, som oser langt væk af sprælsk finesse. Med modne brombær og mørke blommer som det bærende element, får du også bølger af cedertræ, kaffe og skovbund, som sammen med fine krydderier giver et komplekst udtryk - og ved første mundfuld fornemmer man en komplet vin, som er både sammensat og sammenhængende. Den modne frugt er holdt i skak af fine tanniner og en syre som giver liv og nerve. Med 16 måneders på mellemstore fade, hvoraf kun 20% er nye, er der masser af plads til den rene frugt, og fadpræget er balanceret og præcist. 

Andre populære produkter

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer: Cabernet sauvignon, merlot, tempranillo, syrah, grenache, primitivo/zinfandel, negroamaro, carmenere og malbec.