Lagersalg
Øko
Spar
28.68 kr

Piqueras, Gold label Almansa 2017

96.32 kr
Før 125.00 kr
Levering 1-2 dage
Delivery Gratis fragt*
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Blød og frugtdrevet medium til fyldig vin med fine og saftige tanniner som er perfekt integrerede efter 9 måneder på fransk Allier eg (2-3 år gamle). Smagen giver diskrete og elegante noter af vanilje, krydderier og vilde urter fra de omkringliggende marker og afslutter dvælende og blødt med sødmefulde toner fra Monastrell druen frisket op af et floralt tvist fra Syrah-druen.

Druerne: 70% Monastrell (Mourvèdre), 20% Garnacha Tintorera og 10% Syrah kommer alle fra 50-60 år gamle - upodede - vinstokke, der håndhøstes fra midten af oktober. Druerne vokser i 850-900 meters højde, og kun de bedste druer udvælges. Servér ved 16-18 grader enten uden mad eller til tapas, stegte og grillede retter foruden fyldige ris- og pastaretter.

Druen Garnacha Tintorera, er også kendt under navnet Alicante Bouschet. Den har rødt frugtkød; deraf det spanske navn. Det er oprindeligt en fransk drue fra Languedoc, men i dag bliver den især brugt i Almansa. Den har generelt et højt høstudbytte og anvendes typisk som blandingsdrue.

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder: Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer: Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo og nerello mascalese.