Senorio de P. Pecina Crianza 2017

199.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Senorio de P. Pecina Crianza 2017

Senorio de P. Pecina Crianza 2017

Vores vurdering

"There are very few greater bargains in the world" - Tim Atkin. Vi er enige med Master of Wine Tim Atkin når han kalder Pecinas lagrede Crianzaer for et af de bedste vinkøb i verden. Er du til old school Rioja, så led ikke længere.

Om produktet

Peciña Crianza er måske den allerstørste perle af Peciñas vine når det kommer til pris/kvalitet

Druerne til Peciña Crianza kommer fra gamle stokke fra 3 af familiens vinmarker. Hovedparten af vinen består af Tempranillo som i Peciñas ånd tilbringer 24 måneder på brugte amerikanske fade og efterfølgende 18 måneder på flaske før den frigives til salg.

Pecina Crianza er ultra klassisk med sin bevidste oxiderede stil, fadpræg og samtidig den høje syre som viser at vi er i det højtbeliggende marker i Rioja Alta.

Pecina Crianza har i tidligere årgange høstet både 92 og 93 point af TheWineAdvocate, ligesom Master of Wine og ekspert i Spanske vine, Tim Atkin stemmer i.

"There are very few greater bargains in the world of wine than the aged Crianzas from Pecina" Tim Atkin MW

Serveringsforslag

Mørkt kød
Kraftig ost

Anbefalinger

Brune vine

Kompleks & intens
Vine med stor intensitet, dybde og kompleksitet. Vinene har mange lag i deres aromabillede og en kombination af kraft og kompleksitet, der er opnået grundet alder eller lagringstid på fade. Server til kraftige retter med oksekød, lam eller svin. Brune vine kommer fra hele verden og er ofte de ypperste, som vinproducenterne kan præstere. Brune hedvine gør sig godt til ostebordet eller kraftige desserter.
Aromaer Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, peber, tobak, kaffe, skovbund, stald, blod, røg, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder Bordeaux, Sydrhône, Nordrhône, Rioja, Ribera del Duero, Amarone, Australien og Californien.
Druer & typer Syrah, Cabernet sauvignon, Merlot, Cabernet franc og Tempranillo.

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer Cabernet sauvignon, Merlot, Tempranillo, Syrah, Grenache, Primitivo/Zinfandel, Negroamaro, Carmenere og Malbec.