Stefan Bietighöfer, Spätburgunder Reserve Trocken 2021

149.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Stefan Bietighöfer, Spätburgunder Reserve Trocken 2021

category label Øko
category label Bland 6 - Spar 10%

Stefan Bietighöfer, Spätburgunder Reserve Trocken 2021

Om produktet

Hos Bietighöfer kan man næppe kalde noget for hverdagsvin – i det mindste ikke i kvaliteten! For kan det lade at gøre at drikke Pinot Noir af så god kvalitet ofte? Ja! Denne Spätburgunder Cuvée Reserve er nøje udvalgt fra forskellige vinmarker som yder de mest saftspændte og indsmigrende druer. Vinen ligger kun på fade som har været brugt mindst 3 eller 4 gange før, så de ikke overdøver den næsten sexede, unge, røde Pinot frugt – værsgo at drikke!

Farven er smuk rubinrød med klar kant. Vinen har en berusende duft som om man tog en klase helt friske druer og knuste den! Hindbær, jordbær og skovblomster i skøn harmoni. I munden kræser vinen om tungen med sin saftige og imødekommede stil. Et rent tæppe af røde frugter, smukt integrerede tanniner, fin ekstrakt og rund blød krop. En berusende oplevelse til en utrolig pris!

Serveringsforslag

Fjerkræ
Fjerkræ på grillen
Lyst kød
Mild ost

Anbefalinger

Pink vine

Let & frugtig
Vine som er frugtige og letdrikkelige med en frisk syre. Pink vine har et feminint og elegant udtryk. Frugtprofilen er domineret af røde bær og eventuelle indslag fra fadlagring. Server til kraftige vegetariske retter, fjerkræ eller svinekød. Pink vine kommer fra områder med moderat til køligt klima.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, vanilje og kokos.
Vinområder Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Californien, Australien og New Zealand.
Druer & typer Pinot noir, Barbera, Grenache, Valpolicella og Sangiovese.