Tenuta Regaleali, Riserva del Conte 2016

1,699.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Tenuta Regaleali, Riserva del Conte 2016

Tenuta Regaleali, Riserva del Conte 2016

Serveringsforslag

Bøf på grillen
Mørkt kød
Kraftig ost
Vildt
Fuglevildt

Om produktet

San Lucio er den første store vinmark identificeret på Regaleali Ejendommen. Dyrket ved 'bush'-systemet ligner vinmarken et stort kunstværk. At gå igennem San Lucio vinmarken er essentielt for at forstå værdien af terroiret. Hver en plante fortæller sin egen historie som kun gamle vise mænd kan. Den ældste Regaleali vinmark har en utroligt kvalitativ konsistens over sig. Vinmarken har kun en produktion på et par få gram per plante, men er i stand til at modstå påvirkningen fra ekstreme klimaer. 

Efter et fravær på 40 år startede man på ejendommen igen produktionen af Riserva del Conte fra denne ikoniske vinmark i 2010. 

Årgang 2016 er et resultatet af en perfekt årgang set fra et analytisk og sanseligt synspunkt. Den kommer stadig fra San Lucio vinmarken og har det samme blend af Perricone og Nero d'Avola. Som følge af traditionen er den som den første udgivelse også lagret på 500-liters kastanjefade. 

Slut-resultatet er en kraftfuld vin. Meget stram i sin ungdom takket være det store tanninhold. En samlervin, der i 2016 årgangen kun er frigivet 7048 flasker af. Vinen hylder den udfordring som grev Giuseppe Tasca d'Almerita stillede sig selv i 1959: At lave en siciliansk vin, der er i stand til at konkurrere med verdens fineste vinproducenter

Bedømmelser:

97 point Robert Parker

96+ Point Vinous

96 point Falstaff

94 point Decanter

3 glas Gambero Rosso

Anbefalinger

Brune vine

Kompleks & intens
Vine med stor intensitet, dybde og kompleksitet. Vinene har mange lag i deres aromabillede og en kombination af kraft og kompleksitet, der er opnået grundet alder eller lagringstid på fade. Server til kraftige retter med oksekød, lam eller svin. Brune vine kommer fra hele verden og er ofte de ypperste, som vinproducenterne kan præstere. Brune hedvine gør sig godt til ostebordet eller kraftige desserter.
Aromaer Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, peber, tobak, kaffe, skovbund, stald, blod, røg, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder Bordeaux, Sydrhône, Nordrhône, Rioja, Ribera del Duero, Amarone, Australien og Californien.
Druer & typer Syrah, Cabernet sauvignon, Merlot, Cabernet franc og Tempranillo.