Terra Linda, Viura Chardonnay - La Mancha 2022

Spar op til 44.00 kr.
Ved 6 stk. 65.00 kr.
Ved 1 stk. 109.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Terra Linda, Viura Chardonnay - La Mancha 2022

Terra Linda, Viura Chardonnay - La Mancha 2022

Serveringsforslag

Aperitif
Fed fisk
Fjerkræ
Mild ost
Pasta & Pizza

Om produktet

På en blanding af klassisk Chardonnay og den populære spanske hvidvinsdrue Viura - laves denne gyldne vin, med en overraskende frisk kant. 

Navnet Terra Linda betyder ‘smuk jord’ og er det er netop der tankerne ledes hen, når den fyldige hvidvin rammer munden - til den varme spanske jord hvorfra vinstokkene står frodige og ranke. 

Terra Lina ligger gylden i glasset og giver elegante grønne reflekser, mens duften vidner om en elegant vin med medium fylde og en blød fornemmelse i munden. 

Smagen er rund og harmonisk med noter af fersken og ananas, der afsluttes med lidt fad. Hvor Chardonnay giver vinen fylde og cremethed - bidrager Viura med en frisk kant af lime, grapefrugt og hyldeblomst. 

Nyd den til frisk pasta med laks eller kylling - eller bare hvis du trænger til en godt glas på terrassen.

Anbefalinger

Gule vine

Cremet & rank
Vine med en cremet mundfølelse og frisk bagvedliggende syre. Et aromabillede, der domineres af modne gyldne frugter og indslag fra fadlagring. Ofte vine i den høje kvalitetsklasse. Vinene serveres til cremede retter med fisk eller fjerkræ. Gule vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Gule æbler, ananas, mango, modne ferskner, citronskal, æblekage, appelsiner, smør, yoghurt, nødder, brioche og vanilje.
Vinområder: Bourgogne, Champagne, Oregon, New Zealand, Sydafrika, Washington og Norditalien.
Druer & typer: Chardonnay (fadlagret), albariño, pinot gris og chenin blanc (Sydafrika).