4.0
af 1 anmeldelser

Vivanco, Vivanco Reserva 2014

149.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.0
af 1 anmeldelser

Vivanco, Vivanco Reserva 2014

4.0
af 1 anmeldelser

Vivanco, Vivanco Reserva 2014

Om produktet

Vivanco Rioja Reserva er lavet af 90% Tempranillo og 10% Graciano. Alle druer er høstet i hånden; Tempranillo den første uge i oktober og Graciano i den sidste uge af oktober. De to druetyper gæres hver for sig i 20 dage i små franske egetræsfade. Herefter modnes de i 24 måneder i en blanding af nye og to år gamle fade af fransk og amerikansk eg. Derefter kommer vinen på flaske og hviler yderligere 24 måneder før frigivelse.

Farven er intens lilla-rød med et hint af teglsten fra fadlagringen. Duften byder på komplekse og intense aromaer af solmodne kirsebær og brombær samt kanel, salvie og et mineralsk touch. Smagen er silkeagtig og lækkert fyldig og leder over i en lang og harmonisk eftersmag. Drik vinen til tapas, svampe, vildt, okse- eller lammekød samt stærke, lagrede oste.

Serveringsforslag

Mørkt kød
Kraftig ost
Vildt

Anmeldelser

4.0 af 1 anmeldelser

Anbefalinger

Brune vine

Kompleks & intens
Vine med stor intensitet, dybde og kompleksitet. Vinene har mange lag i deres aromabillede og en kombination af kraft og kompleksitet, der er opnået grundet alder eller lagringstid på fade. Server til kraftige retter med oksekød, lam eller svin. Brune vine kommer fra hele verden og er ofte de ypperste, som vinproducenterne kan præstere. Brune hedvine gør sig godt til ostebordet eller kraftige desserter.
Aromaer Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, peber, tobak, kaffe, skovbund, stald, blod, røg, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder Bordeaux, Sydrhône, Nordrhône, Rioja, Ribera del Duero, Amarone, Australien og Californien.
Druer & typer Syrah, Cabernet sauvignon, Merlot, Cabernet franc og Tempranillo.