Bennati Amarone della Valpolicella, Cerasum, Riserva della Famiglia Bennati 2013

799.00 kr
v/1 stk: 799.00 kr
Bliv medlem.
Optjen 5% på dine køb.

Bennati Amarone della Valpolicella, Cerasum, Riserva della Famiglia Bennati 2013

Bennati Amarone della Valpolicella, Cerasum, Riserva della Famiglia Bennati 2013

Body Fyldig
Tannin Medium
Acidity Medium
Sweetness Tør

Aroma

Rød frugt
Mørk frugt
Tørret/kogt frugt
Søde krydderier
Fad

Aroma

Rød frugt
Mørk frugt
Tørret/kogt frugt
Søde krydderier
Fad

Fakta

Body:
Fyldig
Årgang:
2013
Flaskestørrelse:
75 cl
Proptype:
Kork
Alkohol %:
15,00
Område:
Veneto
Underområde:
Valpolicella
Serveringsforslag:
Mørkt kød
Fjerkræ
Kraftig ost
Land:
Italien
Druer:
Corvina 50%
Molinara 30%
Rondinella 20%
Serveringstemperatur:
16-18°C
Dyrkning:
Konventionel
Smagsprofil:
Brun
Acidity:
Medium
Sweetness:
Tør
Tannin:
Medium

Serveringsforslag

Fjerkræ
Mørkt kød
Kraftig ost

Vores vurdering

Cerasum Riserva familia er granat rød i farven og har en fin bouquet af moden rød frugt, blomster, tobak, kakao og kanel. Smagen er intens og med utrolig god balance. Nuancer af kirsebær, brombær og kirsebær går hånd i hånd med lette krydderier og kødnoter. Utroligt flot glas vin der skal sammenlignes med de ypperst Amaroner.

Om produktet

Bennati familien laver denne vin som deres ”varemærke”. Der er tale om en Amarone af absolut bedste kvalitet. Også sammenlignet med store og meget anerkendte Amaroner.

"Cerasum" er det latinske ord for "kirsebær, hvilket lokalområdet hvor Bennati ligger tidligere var kendt for. Nu bruger Bennati-familien Cerasum til at vise Valtramigna-kommunens potentiale.

Cerasum Riserva familia er granat rød i farven og har en fin bouquet af moden rød frugt, blomster, tobak, kakao og kanel. Smagen er intens og med utrolig god balance. Nuancer af kirsebær, brombær og kirsebær går hånd i hånd med lette krydderier og kødnoter. Utroligt flot glas vin der skal sammenlignes med de ypperst Amaroner.

Andre populære produkter

Brune vine

Kompleks & intens
Vine med stor intensitet, dybde og kompleksitet. Vinene har mange lag i deres aromabillede og en kombination af kraft og kompleksitet, der er opnået grundet alder eller lagringstid på fade. Server til kraftige retter med oksekød, lam eller svin. Brune vine kommer fra hele verden og er ofte de ypperste, som vinproducenterne kan præstere. Brune hedvine gør sig godt til ostebordet eller kraftige desserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, peber, tobak, kaffe, skovbund, stald, blod, røg, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Bordeaux, Sydrhône, Nordrhône, Rioja, Ribera del Duero, Amarone, Australien og Californien.
Druer & typer: Syrah, cabernet sauvignon, merlot, cabernet franc og tempranillo.