4.3
af 3 anmeldelser

Candidato 6, Tempranillo, 6 Month Oak 2018

Spar op til 20.00 kr.
Ved 6 stk. 59.00 kr.
Ved 1 stk. 79.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.3
af 3 anmeldelser

Candidato 6, Tempranillo, 6 Month Oak 2018

4.3
af 3 anmeldelser

Candidato 6, Tempranillo, 6 Month Oak 2018

Krop Medium
Tannin Medium
Syre Medium
Sødme Tør

Smagsnoter

Rød frugt
Søde krydderier
Fad

Smagsnoter

Rød frugt
Søde krydderier
Fad

Fakta

Tannin:
Medium
Sødme:
Tør
Syre:
Medium
Krop:
Medium
Smagsprofil:
Land:
Spanien
Område:
Årgang:
2018
Dyrkning:
Konventionel
Størrelse:
750 ml
Alkohol %:
13,00
Proptype:
Skruelåg
Serveres ved:
16-18°C

Serveringsforslag

Fjerkræ
Mørkt kød
Mild ost

Vores vurdering

Vinen besidder en levende rød farve med ruby kerne. Duften er indbydende af modne mørke frugter og bær samt sødelige toner fra fadlagringen af vanille og karamel. Smagen er dejlig rund og saftbetonet med pæn fylde. Man finder nuancer af krydderier, tobak, chokolade og kirsebær. Et vellavet glas vin som behager de fleste vinelskere.

Anmeldelser

4.3 af 3 anmeldelser

Om produktet

Candidato rammer lige lukt ned i hverdagens vinbehov. Det er enkel, velsmagende vin, som er fyldt med masser af bærsmag og med 6 måneders fadlagring briger vinen det bedste frem i den letkrydrede tempranillo-drue. Det er vin, som til fulde består testen som en af hverdagens helte. Server ved 16-18°C i almindelige rødvinsglas. Drik til pasta med Chorizo.

Anbefalinger

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer: Cabernet sauvignon, merlot, tempranillo, syrah, grenache, primitivo/zinfandel, negroamaro, carmenere og malbec.