5.0
af 1 anmeldelser

Canvasback, Red Mountain Cabernet Sauvignon 2017

349.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
5.0
af 1 anmeldelser

Canvasback, Red Mountain Cabernet Sauvignon 2017

5.0
af 1 anmeldelser

Canvasback, Red Mountain Cabernet Sauvignon 2017

Krop Fyldig
Tannin Høj
Syre Medium
Sødme Offdry

Aroma

Rød frugt
Mørk frugt
Andre krydderier
Øvrigt
Fad

Aroma

Rød frugt
Mørk frugt
Andre krydderier
Øvrigt
Fad

Fakta

Krop:
Fyldig
Årgang:
2017
Størrelse:
750 ml
Proptype:
Kork
Alkohol %:
14,50
Serveres til:
Kraftig ost
Land:
USA
Serveres ved:
16-18°C
Dyrkning:
Konventionel
Smagsprofil:
Lilla
Syre:
Medium
Sødme:
Offdry
Tannin:
Høj

Serveringsforslag

Mørkt kød
Kraftig ost

Anmeldelser

5.0 af 1 anmeldelser

Om produktet

Red Mountain AVA'en i Washington State er kendt for at lave nogle af de bedste amerikanske vine på Cabernet Sauvignon. Det er rødvin som laves på de sydvestvendte skråninger, der har meget markante temperaturforskelle på dag og nat. Vinen er lavet på druer fra nogle af de bedste producenter i Red Mountain, og målet for vinen var fra starten at producere en dyb, struktureret og sofistikeret vin, som definerer denne relativt nye og utroligt spændende appellation. Server den ved 16° C i almindelige rødvinsglas og drik den til mad med masser af saft og kraft. Der skal kød - af den mørke slags - på bordet, evt. i selskab med blommekompot og gorgonzolasauce.

Andre populære produkter

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer: Cabernet sauvignon, merlot, tempranillo, syrah, grenache, primitivo/zinfandel, negroamaro, carmenere og malbec.