Chateau Margaux 2007

4,995.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Chateau Margaux 2007

Chateau Margaux 2007

Krop Fyldig
Tannin Høj
Syre Medium
Sødme Tør

Aroma

Mørk frugt
Andre krydderier
Fad

Aroma

Mørk frugt
Andre krydderier
Fad

Fakta

Krop:
Fyldig
Lagring:
15;25 fra høstår
Størrelse:
750 ml
Proptype:
Kork
Alkohol %:
13,00
Område:
Årgang:
2007
Underområde:
Land:
Frankrig
Dyrkning:
Konventionel
Smagsprofil:
Brun
Syre:
Medium
Sødme:
Tør
Tannin:
Høj

Serveringsforslag

Mørkt kød
Vildt

Om produktet

93 Point, Robert Parker

Let levende rød i farven. Har en dynamisk bouquet, hvor frugten vælter op af glasset. Meget aristokratisk og raceren Margaux. Smagen er finesserig og klassisk 2007 med modne bær aromaer, sødlige toner fra fadet og silkebløde tanniner. Allerede en fornøjelse at drikke som kan vare ved de næste 5-7 år.

I 1977 købte den græske forretningsmand André Mentzelopoulos Château Margaux efter at Pierre og Bernard Ginestet måtte indse, at de ikke rådede over de nødvendige midler til at drive stedet med succes.

Efter overtagelsen satte André et omfattende og kostbart reetableringsprogram i gang som har medført imponerende resultater. André Mentzelopoulos genrejste Chateau Margaux og trods sin død i 1980 har hans datter Corinne, formået at drive Chateau Margaux videre i samme ånd. Chateau Margaux har i over 30 udvist en enestående stabilitet og kontinuitet. 

Slottet har 262 ha. hvoraf 87 ha. er beplantet med druerne Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc og Petit Verdot. 12 Ha. er beplantet med Sauvignon Blanc til husets hvidvin. Der laves ca. 140.000 fl. Château Margaux, 100.000 fl. af 2. vinen Pavillon Rouge du Château Margaux, ca. 40.000 fl. af 3. vinen Margaux du Château Margaux og små 10.000 fl. Pavillon Blanc du Château Margaux.

Andre populære produkter

Brune vine

Kompleks & intens
Vine med stor intensitet, dybde og kompleksitet. Vinene har mange lag i deres aromabillede og en kombination af kraft og kompleksitet, der er opnået grundet alder eller lagringstid på fade. Server til kraftige retter med oksekød, lam eller svin. Brune vine kommer fra hele verden og er ofte de ypperste, som vinproducenterne kan præstere. Brune hedvine gør sig godt til ostebordet eller kraftige desserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, peber, tobak, kaffe, skovbund, stald, blod, røg, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Bordeaux, Sydrhône, Nordrhône, Rioja, Ribera del Duero, Amarone, Australien og Californien.
Druer & typer: Syrah, cabernet sauvignon, merlot, cabernet franc og tempranillo.