4.0
af 1 anmeldelser

Marques de Murrieta, Rioja, Reserva 2019

Spar op til 22%
Ved 6 stk. 249.00 kr.
Ved 1 stk. 319.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.0
af 1 anmeldelser

Marques de Murrieta, Rioja, Reserva 2019

4.0
af 1 anmeldelser

Marques de Murrieta, Rioja, Reserva 2019

Om produktet

Tempranillo stil med nuancer af mørke bær kommer flot igennem i både duft og smag. I smagen er fadet flot integreret i vinen som byder på komplekse nuancer af kirsebær, mandler og krydderier.

Marques de Murrieta Reserva er et stilistisk forbillede for mange andre producenter i Rioja. En vin som historisk set har høstet stor anerkendelse for sin tårnhøje kvalitet. 2018 årgangen markere end lille stil ændring i Marques De Murrietas Reserva. Man har i højere grad fokuseret på friskheden og elegancen i vinen. Fadet træder således en anelse mere i baggrunden end tidligere, og der er istedet masser af kølig frugt i højsædet. 2018 årgangen markere også en ny epoke i historien om Marques De Murrieta. 2018 er således den første årgang som er vinificeret i deres nybyggede state of the art faciliteter i Rioja.

Server den efter en iltning på ½ til en time på karaffel. Den egner sig fint til alle kødretter, især dem serveret med en kraftig sauce.

Serveringsforslag

Krydret mad
Mørkt kød
Vildt

Anmeldelser

4.0 af 1 anmeldelser

Anbefalinger

Brune vine

Kompleks & intens
Vine med stor intensitet, dybde og kompleksitet. Vinene har mange lag i deres aromabillede og en kombination af kraft og kompleksitet, der er opnået grundet alder eller lagringstid på fade. Server til kraftige retter med oksekød, lam eller svin. Brune vine kommer fra hele verden og er ofte de ypperste, som vinproducenterne kan præstere. Brune hedvine gør sig godt til ostebordet eller kraftige desserter.
Aromaer Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, peber, tobak, kaffe, skovbund, stald, blod, røg, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder Bordeaux, Sydrhône, Nordrhône, Rioja, Ribera del Duero, Amarone, Australien og Californien.
Druer & typer Syrah, Cabernet sauvignon, Merlot, Cabernet franc og Tempranillo.

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer Pinot noir, Nebbiolo, Sangiovese, Tempranillo og Nerello mascalese.