4.0
af 2 anmeldelser

Merf, Cabernet Sauvignon, Columbia Valley 2021

Spar 22%
Ved 6 stk. 139.00 kr.
Ved 1 stk. 179.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.0
af 2 anmeldelser

Merf, Cabernet Sauvignon, Columbia Valley 2021

4.0
af 2 anmeldelser

Merf, Cabernet Sauvignon, Columbia Valley 2021

Vores vurdering

Det er ikke nogen hemmelighed at priserne i Napa Valley i Californien kun går én vej. Der laves heldigvis også gode vine uden for Napa, både i Californien, men i særdeleshed også i Washington State. Merf Cab. er et godt eksempel på en solmoden US Cab. som stryger dig med hårene og ikke er stukket af i pris.

Om produktet

Merf Cabernet Sauvignon er lavet af druer fra forskellige vinmarker på tværs af Colombia Valley, i den østlige del af Washington State. Alle druerne afstilkes ved ankomsten til vingården, og i selve gæringsprocessen har Merf anvendt forskellige gærtyper for at maksimere den færdige vins kompleksitet. Daglige, blide overpumpninger har desuden givet vinen sin smukke dybrøde kulør og flotte, afrundede tanniner. Efter gæringen lagres 75% af vinen i cirka 12 måneder i en kombination af franske og amerikanske egefade. De resterende 25% lagres i rustfri ståltanke, for at bevare druens særpræg og give kompleksitet til det færdige blend. Merf Cabernet Sauvignon er en nydeligt afbalanceret og utroligt imødekommende vin. I både duft og smag giver den påmindelser om brombær og solbær med underliggende noter af flødekaramel og grønne urter. Smagen er både bred og lang, omspundet af silkebløde tanniner, der giver vinen en rank struktur.

Serveringsforslag

Bøf på grillen
Mørkt kød
Svinekød

Anmeldelser

4.0 af 2 anmeldelser

Anbefalinger

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer Cabernet sauvignon, Merlot, Tempranillo, Syrah, Grenache, Primitivo/Zinfandel, Negroamaro, Carmenere og Malbec.