4.0
af 1 anmeldelser

Muga, Rioja, Seleccion Especial 2019

Spar op til 166.00 kr.
Ved 6 stk. 299.00 kr.
Ved 1 stk. 465.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.0
af 1 anmeldelser

Muga, Rioja, Seleccion Especial 2019

4.0
af 1 anmeldelser

Muga, Rioja, Seleccion Especial 2019

Serveringsforslag

Mørkt kød
Kraftig ost
Vildt

Anmeldelser

4.0 af 1 anmeldelser

Om produktet

70% Tempranillo, 20% Garnacha, 10% Mazuelo og Graciano. Lagrer 6 måneder i træbeholdere, 30 måneder i egetræstønder og minimum 12 måneder på flaske. Rødvinen har en intens krydret bouquet af vanille, chokolade og tobak som følger af fadlagringen, men frisk frugt er dog stadig dominerende. Endnu mere intens smag. Udsøgt balance mellem frugten og den diskrete, men tydelige træsmag. Mugas mest "feminine" vin i stilen. Lad den dekantere eller giv den 10 minutters luft i glasset. Egnet til lyse kødretter som f.eks. kalvekød eller kraftige fiskeretter.

Anbefalinger

Brune vine

Kompleks & intens
Vine med stor intensitet, dybde og kompleksitet. Vinene har mange lag i deres aromabillede og en kombination af kraft og kompleksitet, der er opnået grundet alder eller lagringstid på fade. Server til kraftige retter med oksekød, lam eller svin. Brune vine kommer fra hele verden og er ofte de ypperste, som vinproducenterne kan præstere. Brune hedvine gør sig godt til ostebordet eller kraftige desserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, peber, tobak, kaffe, skovbund, stald, blod, røg, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Bordeaux, Sydrhône, Nordrhône, Rioja, Ribera del Duero, Amarone, Australien og Californien.
Druer & typer: Syrah, cabernet sauvignon, merlot, cabernet franc og tempranillo.