Pecchenino, Barolo Le Coste di Monforte 2019

Spar 23% Udløber: 12/8/2024
499.00 kr.
Før 649.00 kr.
customer-list-add
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Pecchenino, Barolo Le Coste di Monforte 2019

P O I N T
95
Wine Spectator

Pecchenino, Barolo Le Coste di Monforte 2019

Krop Medium
Tannin Høj
Syre Høj
Stil Tør

Smagsnoter

Rød frugt
Blomstret
Andre krydderier
Fad

Om produktet

Traditionsrig vin fra en traditionsrig mark. Peccheninos Le Coste er traditionel Barolo, som kun langsom åbner op og giver liv fra sig - har du tålmodighed bliver du til gengæld belønnet med masser af duft af elegante roser og lidt lakrids. Marken Coste di Monforte ligger lige øst for Monforte d’Alba i den sydlige del af Barolo-appelationen. Vinen lagrer på traditionel vis i 36 måneder på store fade, som dog løbende udskiftes. Det giver en vin, der har masser af traditionel Barolo-karakter, sammen med frugt og saftighed. Tanninerne er tydelige, men beherskede. Her er noter af menthol, kaffebolcher, lakrids og pebermynte. Server ved 14-16°C i store glas. Drik til kraftige kødretter, og giv den rigeligt luft inden servering.

Smagsnoter

Rød frugt
Blomstret
Andre krydderier
Fad

Fakta

Wine Spectator Point:
95
Tannin:
Høj
Stil:
Tør
Syre:
Høj
Krop:
Medium
Smagsprofil:
Område:
Underområde:
Årgang:
2019
Størrelse:
750 ml
Dyrkning:
Konventionel
Alkohol %:
14,50
Proptype:
Kork
Serveres ved:
15-17°C
Serveres til:

Serveringsforslag

Mørkt kød

Eksterne anmeldelser

P O I N T
95
Wine Spectator

Anbefalinger

Brune vine

Kompleks & intens
Vine med stor intensitet, dybde og kompleksitet. Vinene har mange lag i deres aromabillede og en kombination af kraft og kompleksitet, der er opnået grundet alder eller lagringstid på fade. Server til kraftige retter med oksekød, lam eller svin. Brune vine kommer fra hele verden og er ofte de ypperste, som vinproducenterne kan præstere. Brune hedvine gør sig godt til ostebordet eller kraftige desserter.
Aromaer Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, peber, tobak, kaffe, skovbund, stald, blod, røg, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder Bordeaux, Sydrhône, Nordrhône, Rioja, Ribera del Duero, Amarone, Australien og Californien.
Druer & typer Syrah, Cabernet sauvignon, Merlot, Cabernet franc og Tempranillo.