Pecchenino, Barolo San Giuseppe 2019

499.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Pecchenino, Barolo San Giuseppe 2019

Pecchenino, Barolo San Giuseppe 2019

Krop Fyldig
Tannin Høj
Syre Høj
Sødme Tør

Smagsnoter

Rød frugt
Blomstret
Andre krydderier

Om produktet

Fuldblods Barolo-armoaer med brombær, lakrids, mørke blommer og violer møder næsen. Selv om den er ung er smagen imødekommende med modne tanniner og god frugt, som er afbalanceret af Baroloens klassiske aromatiske cigarkasse-noter, i den lange eftersmag. Druerne til vinene kommer fra San Giuseppe, som er en lille samling huse og vinmarker lige øst for Monforte d'Alba, hvor Pecchenino blandt andet har vinstokke på Le Coste di Monforte-vinmarken. Lagrer 24 måneder på "botti" - store 2500-liters egetræsfade.Server vinen ved 16°C i dine største rødvinsglas. Hæld den på karaffel eller frem og tilbage i en kande nogle gange inden servering. Drik til en god, saftig bøf med masser af smag fra fedtmarmorering.

Smagsnoter

Rød frugt
Blomstret
Andre krydderier

Fakta

Tannin:
Høj
Sødme:
Tør
Syre:
Høj
Krop:
Fyldig
Smagsprofil:
Område:
Underområde:
Årgang:
2019
Størrelse:
750 ml
Dyrkning:
Konventionel
Alkohol %:
14,50
Proptype:
Kork
Serveres ved:
15-17°C
Serveres til:

Serveringsforslag

Mørkt kød

Anbefalinger

Brune vine

Kompleks & intens
Vine med stor intensitet, dybde og kompleksitet. Vinene har mange lag i deres aromabillede og en kombination af kraft og kompleksitet, der er opnået grundet alder eller lagringstid på fade. Server til kraftige retter med oksekød, lam eller svin. Brune vine kommer fra hele verden og er ofte de ypperste, som vinproducenterne kan præstere. Brune hedvine gør sig godt til ostebordet eller kraftige desserter.
Aromaer Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, peber, tobak, kaffe, skovbund, stald, blod, røg, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder Bordeaux, Sydrhône, Nordrhône, Rioja, Ribera del Duero, Amarone, Australien og Californien.
Druer & typer Syrah, Cabernet sauvignon, Merlot, Cabernet franc og Tempranillo.