4.0
af 1 anmeldelser

Stepp, Craft 3 Malbec 2021

139.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.0
af 1 anmeldelser

Stepp, Craft 3 Malbec 2021

4.0
af 1 anmeldelser

Stepp, Craft 3 Malbec 2021

Krop Fyldig
Tannin Medium
Syre Medium
Stil Frugtig

Smagsnoter

Mørk frugt
Andre krydderier

Om produktet

Siden 2013 har Gerd Stepp hvert år besøgt Argentina, Mendoza i april måned og udvalgt vinmarker til sin Pagos de Piedra-vin. Alle Malbecdruerne hentes fra højt placerede vinmarker hvor frugten besidder god balance mellem syre og frugtaromaer. Produktionen foregår i samarbejde med talentfulde lokale winemakers og efter den malolaktiske gæring sendes vinen til Tyskland på sit grove bundfald. Vinen gøres færdig i Tyskland, hvor den aftappes nænsomt. Farven er flot mørk og duften er intens af modne sveskeblommer, mørk chokolade og et strejf af krydderier. En velafbalanceret og flot Malbec som er saftig og rig på smag. Nyd den ved 16-18°C i almindelige rødvinsglas til ristet brød med lufttørret skinke og saltede oste eller bare enhver form for mad med bacon.

Smagsnoter

Mørk frugt
Andre krydderier

Fakta

Tannin:
Medium
Stil:
Frugtig
Syre:
Medium
Krop:
Fyldig
Smagsprofil:
Område:
Valle de Uco
Årgang:
2021
Dyrkning:
Konventionel
Størrelse:
750 ml
Alkohol %:
14,00
Proptype:
Skruelåg
Serveres ved:
16-18°C

Serveringsforslag

Lyst kød
Mørkt kød
Kraftig ost
Mild ost

Anmeldelser

4.0 af 1 anmeldelser

Anbefalinger

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer Cabernet sauvignon, Merlot, Tempranillo, Syrah, Grenache, Primitivo/Zinfandel, Negroamaro, Carmenere og Malbec.