Stepp, Pinot Noir Rosé 2022

129.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Stepp, Pinot Noir Rosé 2022

Stepp, Pinot Noir Rosé 2022

Krop Let
Syre Medium
Sødme Tør

Smagsnoter

Rød frugt

Smagsnoter

Rød frugt

Fakta

Tannin:
Lav
Sødme:
Tør
Syre:
Medium
Krop:
Let
Smagsprofil:
Land:
Tyskland
Område:
Årgang:
2022
Dyrkning:
Konventionel
Størrelse:
750 ml
Alkohol %:
12,00
Proptype:
Skruelåg
Serveres ved:
8-10°C

Serveringsforslag

Aperitif
Lys fisk
Fjerkræ
Vegetarretter

Om produktet

Gerd Stepps Pinot Noir Rosé emmer af sommer og Pinot. Den sarte lyserøde farve gemmer på en duft af skovjordbær og lidt fersken. De røde bær går igen i smagen, hvor der også er noter af mere modne jordbær og hindbær, vinen er mellemfylding og med en god frugtsyre, som prikker behageligt på tungen. Let cremet i afslutningen som efterlader spor af hindbær i eftersmagen. En perfekt tørstslukker eller til en let sommersalat med grillet kylling, cashewnødder og melon. Server den ved 7-9 °C af almindelige hvidvinsglas.

Anbefalinger

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder: Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer: Riesling, sauvignon blanc, albariño, pinot grigio, pinot blanc, sylvaner, grüner veltliner, chenin blanc (loire) og torrontes.

Pink vine

Let & frugtig
Vine som er frugtige og letdrikkelige med en frisk syre. Pink vine har et feminint og elegant udtryk. Frugtprofilen er domineret af røde bær og eventuelle indslag fra fadlagring. Server til kraftige vegetariske retter, fjerkræ eller svinekød. Pink vine kommer fra områder med moderat til køligt klima.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, vanilje og kokos.
Vinområder: Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Californien, Australien og New Zealand.
Druer & typer: Pinot noir, barbera, grenache, valpolicella og sangiovese.