3.6
af 5 anmeldelser

The Grinder, Pinotage 2021

99.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
3.6
af 5 anmeldelser

The Grinder, Pinotage 2021

3.6
af 5 anmeldelser

The Grinder, Pinotage 2021

Krop Fyldig
Tannin Medium
Syre Lav
Sødme Offdry

Fakta

Krop:
Fyldig
Tannin:
Medium
Sødme:
Offdry
Syre:
Lav
Smagsprofil:
Årgang:
2018
Dyrkning:
Konventionel
Størrelse:
750 ml
Alkohol %:
14,00

Vores vurdering

The Grinder, Pinotage er genial til grillmad. Lav den frækkeste barbecuemarinade du kan tænke på og lad din favorit kødudskæring søbe i sødmefuld, spicy og klistret grillsauce. Fyld vinen i glasset og du er allerede godt på vej til en vellykket grillaften - året rundt!

Anmeldelser

3.6 af 5 anmeldelser

Om produktet

Pinotage ER Sydafrika. Druen som blev skabt i landet i 1925 har en helt særlig plads på den sydafrikanske ‘vinhimmel’ og mestrer balancen mellem fylde og saftighed. Pinotage er en krydsning af Pinot Noir og Cinsault - og kombinerer de to druers egenskaber til noget der er helt sin egen.

Vinen her er fyldt med den kendetegnende kaffeduft som kombineres med moden, sødmefuld frugt og krydderier.

Server ved 14-16°C i almindelige rødvinsglas. Her er tilpas med moden frugt i smagen som gør at vinen er oplagt til den store grillmiddag- eller hvis du er modig: en indisk lammecurry.

Anbefalinger

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer Cabernet sauvignon, Merlot, Tempranillo, Syrah, Grenache, Primitivo/Zinfandel, Negroamaro, Carmenere og Malbec.