category label Øko

Cafaggio Villa Cafaggio Chianti Classico Riserva 2018

279.00 kr
Delivery Gratis levering
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Villa Cafaggio Chianti Classico Riserva er en ultra klassisk Chianti Riserva lavet på 100% Sangiovese fra hjertet af Chianti Classico i byen Panzano. Efter forsigtig en streng selektering og en forsigtigt vinificering for at bevare så meget Sangiovese karakter som overhovedet muligt, lagres vinen i 22 måneder på fad. Dvs. en længere lagring på fad end den almindelige Chianti Classico.

Villa Cafaggio Chianti Classico Riserva har sangioveses kendetegnene let urtede karakter, den er en anelse mere struktureret end søster vinen, den alm. Chianti Classico. Det skyldes den længere fadlagring som både bidrager med flere fadkrydderier men også med en anelse mere tørstof. Vinen har den forfriskende syre som vi alle elsker Sangiovese for, som altid giver lyst til en tår mere og iøvrigt gør vinen til en af de bedste og mest alsidige mad vine.

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder: Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer: Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo og nerello mascalese.

Andre populære produkter