4.0
af 1 anmeldelser

Chateau Vignelaure Coteaux Aix en Provence Rose 2022

Spar op til 100.00 kr.
Ved 6 stk. 99.95 kr.
Ved 1 stk. 199.95 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.0
af 1 anmeldelser

Chateau Vignelaure Coteaux Aix en Provence Rose 2022

category label Øko
4.0
af 1 anmeldelser

Chateau Vignelaure Coteaux Aix en Provence Rose 2022

Serveringsforslag

Lys fisk
Fjerkræ
Vegetarretter
Lyst kød
Skaldyr
Sushi

Anmeldelser

4.0 af 1 anmeldelser

Om produktet

Chateau Vignelaures bud på en ekstraordinær gastronomisk rosé, hvor både Grenache, Syrah og Cabernet Sauvignon bidrager til fylde og struktur. Det er samtidig en vin, som har bevaret sin lethed og elegance, hvor friskhed, krop og struktur går op i en højere enhed. 

Vignelaure ligger i bakkerne nord for Aix-en-Provence, hvor man siden 1960'erne har fremstillet både rød- og rosévine i høj klasse, og her smager man virkelig, hvorfor området rosévine har fået deres ry. Vinen er pakket med duft af små hindbær, fersken og moden grape, og både duft og smag har noget friskhed og et lille præg af krydderier og mynte. Struktur og fylde gør det til en udpræget madvin, som virkelig gør sig godt til det solrige Provence-køkken. 

93 point på Wine Enthusiast.

Anbefalinger

Pink vine

Let & frugtig
Vine som er frugtige og letdrikkelige med en frisk syre. Pink vine har et feminint og elegant udtryk. Frugtprofilen er domineret af røde bær og eventuelle indslag fra fadlagring. Server til kraftige vegetariske retter, fjerkræ eller svinekød. Pink vine kommer fra områder med moderat til køligt klima.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, vanilje og kokos.
Vinområder: Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Californien, Australien og New Zealand.
Druer & typer: Pinot noir, barbera, grenache, valpolicella og sangiovese.