Domaine Gauffroy Marc & Fils, Volnay 2022

649.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Domaine Gauffroy Marc & Fils, Volnay 2022

Domaine Gauffroy Marc & Fils, Volnay 2022

Om produktet

Volnay, der er beundret for sin delikatesse, sin saft og sin buket, har altid været tænkt blandt de mest feminine af Bourgogne-vine. Selvom visse af dens terroirer modificerer denne dom med mere energiske og muskuløse versioner, skiller den sig virkelig ud blandt rødvinene fra Côte de Beaune som læbestiftsaftrykket af et kys.

Gauffroys Volnay dufter af viol, stikkelsbær, kirsebær og - med alderen - krydderier, vildt og kogt sveske. Den har en umiddelbar tiltrækningskraft, som tilføjet til en let naturlig forhastethed, betyder, at den kan være helt åben, mens den stadig er relativt ung.

I smagen er den frisk, afslutningen er varm. Når man drikker denne vin, ser man ud til at bide i en frisk frugt og trække vejret i dens hæsblæsende aroma.

Serveringsforslag

Fjerkræ
Lyst kød
Vildt
Fuglevildt

Anbefalinger

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer Pinot noir, Nebbiolo, Sangiovese, Tempranillo og Nerello mascalese.