Duckhorn, Decoy Ltd Alexander Valley Cabernet Sauvignon 2021

379.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Duckhorn, Decoy Ltd Alexander Valley Cabernet Sauvignon 2021

Duckhorn, Decoy Ltd Alexander Valley Cabernet Sauvignon 2021

Vores vurdering

Med den luksuriøse skønhed af fremragende Alexander Valley Cabernet Sauvignon, tiltrækker denne lokkende vin dig med komplekse aromaer af sorte kirsebær, modne blommer, brombær og søde bagekrydderier. På ganen er tanninerne smidige og runde og indrammer saftige lag af mørke bær og chokolade, med sofistikerede antydninger af hvid peber og ristet eg, der dukker op gennem den lange, resonante finish.

94 Point Wine Enthusiast (Årgang 2021)

94 Point James Suckling (Årgang 2021)

Om produktet

Dan og Margret Duckhorn er power-parret bag Duckhorn Vineyards, som bl.a. står bag den tidligere præsident Obamas yndlingsvin, Tree Palms Merlot, med 100 point af Parker. Duckhorn Vineyards er i besiddelse af en stor portefølje af marker i Californien, som hver især leverer top-klasse druer. Deres Decoy er en serie af vine som leverer outstanding vin til overskuelige priser og deres Decoy Limited Alexander Valley Cabernet Sauvignon er et fremragende eksempel på det enormt høje niveau Duckhorn lægger for dagen.

Fremstillet ved hjælp af druer fra nogle af de mest anerkendte vinmarker i Alexander Valley, inklusive deres egne 'estate' ejendomme og lagret på franske egetræsfade i 14 måneder hvoraf de 40% er ny skaber det, det ultimative udtryk for Decoy Cabernet Sauvignon, der viser robuste lag af brombær, blomme, mørk chokolade og violer med franske eg-inspirerede antydninger af vanilje og krydderi. 

Serveringsforslag

Bøf på grillen
Lyst kød
Mørkt kød
Svinekød

Anbefalinger

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer Cabernet sauvignon, Merlot, Tempranillo, Syrah, Grenache, Primitivo/Zinfandel, Negroamaro, Carmenere og Malbec.