Duckhorn, Decoy Ltd Alexander Valley Red Wine 2021

379.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Duckhorn, Decoy Ltd Alexander Valley Red Wine 2021

Duckhorn, Decoy Ltd Alexander Valley Red Wine 2021

Vores vurdering

Denne modne og udtryksfulde Red Blend drager dig ind med dramatiske aromaer af brombærtærte, kirsebær, 'brambly' krydderi, nelliker og et strejf af kanel. De røde og sorte frugtlag gentages på den smukt afbalancerede gane, hvor de er indrammet af rige, silkebløde tanniner og en stribe af lys syre, der fører smagene til en lang, frodig finish.

“Our pinnacle Red Blend, this bold and luxurious wine combines the finest Alexander Valley fruit to create an alluring and complex wine. ” - Dana Epperson, Winemaker

Om produktet

Dan og Margret Duckhorn er power-parret bag Duckhorn Vineyards, som bl.a. står bag den tidligere præsident Obamas yndlingsvin, Tree Palms Merlot, med 100 point af Parker. Duckhorn Vineyards er i besiddelse af en stor portefølje af marker i Napa, som hver især leverer top-klasse druer. Deres Decoy er en serie af vine som leverer outstanding vin til overskuelige priser og denne Decoy Red Blend Limited er et fremragende eksempel på det enormt høje niveau Duckhorn lægger for dagen.

Fremstillet ved hjælp af druer fra nogle af de mest anerkendte Alexander Valley vinmarker, inklusive Duckhorns egne 'estate-ejendomme' er denne dristige og luksuriøse vin en del af højborgen i Decoy serien generelt.

Decoy Ltd Alexander Valley Red Blend byder på fløjlsbløde tanniner og overdådig smag af sort hindbær, kirsebær, cassis, sød fransk eg og eksotisk krydderi. De 18 måneder på franske egetræsfade (hvoraf de 40% er nye) sætter sit tydelige præg på vinen og afrunder og indrammer den fremragende. 

Serveringsforslag

Bøf på grillen
Fjerkræ på grillen
Lyst kød
Mørkt kød

Anbefalinger

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer Cabernet sauvignon, Merlot, Tempranillo, Syrah, Grenache, Primitivo/Zinfandel, Negroamaro, Carmenere og Malbec.