Hofstätter, Lagrein Dunkel 2018

135.00 kr
Delivery Gratis levering
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Lagrein Dunkel – eller Lagrein Scuro på italiensk - er naturligt hjemhørende i Trentino-Alto Adige, hvor den kan give røde, frugtbetonede vine med et distinkt alpint tilsnit og en stærk regional karakter. Navnet Scuro/Dunkel antyder, at druesorten giver særdeles mørkt farvede vine og mange producenter fremstiller efterhånden vine på forskellige niveauer.

Hofstätters basis-version er lagt an på en umiddelbart attraktiv primærfrugtighed og stor drikbarhed. Vinen har altid en forfriskende syrespændstighed og den vinificeres på en måde, der giver den en smidig tanninstruktur og et harmonisk udtryk. Det gør den særdeles gastronomisk velegnet og alsidig og om sommeren kan denne vin fint afsvales og gøre sig på terrassen.

Pink vine

Let & frugtig
Vine som er frugtige og letdrikkelige med en frisk syre. Pink vine har et feminint og elegant udtryk. Frugtprofilen er domineret af røde bær og eventuelle indslag fra fadlagring. Server til kraftige vegetariske retter, fjerkræ eller svinekød. Pink vine kommer fra områder med moderat til køligt klima.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, vanilje og kokos.
Vinområder: Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Californien, Australien og New Zealand.
Druer & typer: Pinot noir, barbera, grenache, valpolicella og sangiovese.

Andre populære produkter