4.0
af 1 anmeldelser

Il Palagio, Chianti Classico di Panzano 2019

Spar 34%
Ved 6 stk. 169.00 kr.
Ved 1 stk. 258.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.0
af 1 anmeldelser

Il Palagio, Chianti Classico di Panzano 2019

category label Øko
4.0
af 1 anmeldelser

Il Palagio, Chianti Classico di Panzano 2019

Om produktet

Il Palagio Chianti Classico er lavet på 100% økologisk dyrket Sangiovese fra Il Palagios egne marker i Panzano samt fra San Martino i hjertet af Chianti.

Druerne fra de forskellige områder og marker vinificeres hver for sig og lagres herefter i mellem 12 og 18 måneder i mediumristede egetræsfade. Først da blandes den færdige vin og tappes på flaske til yderligere 12 måneders lagring lancering og frigivelse.

Vinen har på det tidspunkt opnået en rubinrød farve med karakteristisk elegant bouquet af modne kirsebær, blommer, tørrede krydderier og jordbund. Smagen er intens, fyldig og med en finesserig rød frugttone, der mødes af flot afrundede tanniner og en frisk syre, der bidrager til en frugtig og krydret eftersmag.

Alt i alt en meget flot Chianti Classico, der eret perfekt match til f.eks. kalvesteg, perlehøns, pastaretter, grillmad samt mellemlagrede oste.

Vinen kan gemmes op til 15 år fra høståret og kan med fordel dekanteres før brug, hvis den drikkes før 2023.

Serveringsforslag

Bøf på grillen
Lyst kød
Mørkt kød
Kraftig ost
Mild ost
Pasta & Pizza

Anmeldelser

4.0 af 1 anmeldelser

Anbefalinger

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer Pinot noir, Nebbiolo, Sangiovese, Tempranillo og Nerello mascalese.