Stepp, Pinot Noir 2022

Spar 30%
Ved 6 stk. 119.00 kr.
Ved 1 stk. 169.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Stepp, Pinot Noir 2022

Stepp, Pinot Noir 2022

Krop Let
Tannin Lav
Syre Høj
Stil Tør

Smagsnoter

Rød frugt
Mørk frugt
Andre krydderier

Vores vurdering

Pfalz-regionen er med sit moderate klima og lange modning sæson yderst velegnet til dyrkning af Pinot Noir. Dette er en stilfuld og kompleks Pinot Noir, som er duftende, forførende og dvælende.

Om produktet

Flot balance med syre og saftighed, smagen er intens og lækker med modne vilde hindbær og hvid peber som en del af smagsnoterne. Det er fløjlsblød og elegant rødvin, hvor farven er tæt og duften mættet af modne røde bær og krydderier. Det er stilfuld og kompleks rødvin, som samtidig er lige til at gå til og sagtens kan nydes for sig selv i let afkølet tilstand.  Et af vores bedste bud på en tysk Pinot Noir med god kvalitet og høj drikkeglæde, hvor man fornemmer det milde klima i Pfalz, som giver en dejlig moden udgave af Pinot Noir. Fra udvalgte vinmarker hvor beliggenheden er stejl og der er meget sol. 100% fadlagret med 10% nye fade, 30% 2. års fade og 60% 3. + 4. års fade. 

Smagsnoter

Rød frugt
Mørk frugt
Andre krydderier

Fakta

Tannin:
Lav
Stil:
Tør
Syre:
Høj
Krop:
Let
Smagsprofil:
Område:
Årgang:
2022
Dyrkning:
Bæredygtig
Størrelse:
750 ml
Alkohol %:
13,00
Proptype:
Skruelåg
Serveres ved:
15-17°C

Serveringsforslag

Aperitif
Fed fisk
Fjerkræ
Vegetarretter
Mild ost

Anbefalinger

Pink vine

Let & frugtig
Vine som er frugtige og letdrikkelige med en frisk syre. Pink vine har et feminint og elegant udtryk. Frugtprofilen er domineret af røde bær og eventuelle indslag fra fadlagring. Server til kraftige vegetariske retter, fjerkræ eller svinekød. Pink vine kommer fra områder med moderat til køligt klima.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, vanilje og kokos.
Vinområder Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Californien, Australien og New Zealand.
Druer & typer Pinot noir, Barbera, Grenache, Valpolicella og Sangiovese.