4.5
af 2 anmeldelser

Chateau Cabrieres, Cotes du Rhone Vieilles Vignes 2019

179.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.5
af 2 anmeldelser

Chateau Cabrieres, Cotes du Rhone Vieilles Vignes 2019

4.5
af 2 anmeldelser

Chateau Cabrieres, Cotes du Rhone Vieilles Vignes 2019

Serveringsforslag

Mørkt kød
Simreretter
Vildt

Anmeldelser

4.5 af 2 anmeldelser

Om produktet

Denne Côtes du Rhône er baseret pågamle vinstokke med en gennemsnitsalder på 50 år, som står på et to hektar plot lige udenfor kommunegrænsen til Chateauneuf-du-Pape. Og selv om vinen altså er klassficieret som Côtes du Rhône, så giver de gamle stokke et koncentreret og komplekst glas vin. Udbyttet for de gamle stokke er lavt, og vinen har dybde og smag, som emmer af klassisk Rhône med mørke bær, dybde, tørrede krydderurter og et let animalsk præg. Grenachens røde frugt skinner igennem og bakkes op af den mere mørke dybe toner fra Syrah. Men samtidig er vinen lavet med meget kort tid på fad, så den rene koncentrede frugt skinner igennem - og gør vinen til en fornøjelse at drikke, hvor den fyldige og potente stil gør sig godt til simpel og ærlig grillmad - gerne med masser af timian og rosmarin.

Anbefalinger

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer: Cabernet sauvignon, merlot, tempranillo, syrah, grenache, primitivo/zinfandel, negroamaro, carmenere og malbec.