4.0
af 1 anmeldelser

Famille Brocard Bourgogne Chardonnay 2022

189.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.0
af 1 anmeldelser

Famille Brocard Bourgogne Chardonnay 2022

4.0
af 1 anmeldelser

Famille Brocard Bourgogne Chardonnay 2022

Serveringsforslag

Lys fisk

Vores vurdering

Med cremet elegance, levende friskhed og underspillet fydlighed får du fornemmelse af Bourgognes storhed i glasset med Brocards Bourgogne Chardonnay. Den er charmenrende ungdommelig og pakket med moden frugt og en cremet og fyldig smag. 

Anmeldelser

4.0 af 1 anmeldelser

Om produktet

Druerne til Brocard Bourgogne blanc kommer fra det kalkholdige terroir omkring byen Saint-Bris i Bourgogne. Efter høsten gennemgår mosten malolaktisk gæring, en proces hvor æblesyre omdannes til mælkesyre, dette giver et mere cremet og laktisk udtryk i vinen hvilket bla. kommer til udtryk i form af aromaer som friskkærnet smør. Vinen lagre derudover på bærmen i 6-8 måneder. Denne proces er med til at give kompleksitet samt en cremet, fyldig tekstur som tydeligt fornemmes i munden.

Andre populære produkter

Gule vine

Cremet & rank
Vine med en cremet mundfølelse og frisk bagvedliggende syre. Et aromabillede, der domineres af modne gyldne frugter og indslag fra fadlagring. Ofte vine i den høje kvalitetsklasse. Vinene serveres til cremede retter med fisk eller fjerkræ. Gule vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Gule æbler, ananas, mango, modne ferskner, citronskal, æblekage, appelsiner, smør, yoghurt, nødder, brioche og vanilje.
Vinområder: Bourgogne, Champagne, Oregon, New Zealand, Sydafrika, Washington og Norditalien.
Druer & typer: Chardonnay (fadlagret), albariño, pinot gris og chenin blanc (Sydafrika).