4.3
af 3 anmeldelser

Gaja Ca'marcanda, Promis 2019

Spar op til 26%
Ved 6 stk. 259.00 kr.
Ved 1 stk. 349.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.3
af 3 anmeldelser

Gaja Ca'marcanda, Promis 2019

4.3
af 3 anmeldelser

Gaja Ca'marcanda, Promis 2019

Om produktet

Promis indeholder normalt 55% Merlot, 35% Syrah og 10% Sangiovese, men man kan forvente, at sammensætningen vil variere en smule fra år til år i fremtiden. Hver druesort er blevet gæret separat i to uger i temperaturregulerede rustfrie ståltanke. Efter endt malolaktisk gæring blev vinene fra de 3 druesorter blandet og derefter modnet i 18 måneder på en kombination af 50% barriques (225 l.) lavet af fransk egetræ og 50% lavet af egetræ fra andre lande i Europa. Efter aftapningen blev rødvinen yderligere lagret i 6 måneder før afskibning.

Rødvinen er lavet med en stilfuld og samtidig blød stil. Det er en syntese af Montalcino Sangioveses ranke og frugtrige stil samt blødheden fra Castagneto Carduccis Cabernet, Merlot og Syrah. Vinen er meget mørk i farven. I duften er det først Sangiovese, som dominerer med klassiske røde og delikate nuancer af kirsebær (kirsch) og røde bær. Men ret hurtigt kommer Merlots og Syrahs ”tætpakkede stil” og kødfuldhed frem. I smagen er vinen mørkere i stil med karakterer af solbær og brombær og i sin ungdom en smule domineret af træ og tannin. Men man fornemmer den frugtkoncentration og struktur, som vil bære vinen i hvert fald i 5-8 år.

Server den til de bedste kulinariske kreationer med lam, and, kalv eller med modne hvid- eller rødskimmeloste.

Serveringsforslag

Mørkt kød
Mild ost
Stegeretter
Vildt

Anmeldelser

4.3 af 3 anmeldelser

Anbefalinger

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer Pinot noir, Nebbiolo, Sangiovese, Tempranillo og Nerello mascalese.