5.0
af 1 anmeldelser

Pago de los Capallanes, Tinto Reserva 2017

379.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
5.0
af 1 anmeldelser

Pago de los Capallanes, Tinto Reserva 2017

category label Bland 6 - Spar 10%
5.0
af 1 anmeldelser

Pago de los Capallanes, Tinto Reserva 2017

Serveringsforslag

Bøf på grillen
Mørkt kød
Vildt

Vores vurdering

Voldsom frugtkoncentration i denne Reserva fra Ribera del Duero. Dyb rød farve med en kraftfuld duft af solbær, nyristede egetræsfade og mørk chokolade. I munden optræder vinen med stor balance hvor de modne frugtnoter følges flot til dørs af den stramme tannin og fine frugtsyre. Intensiteten i denne vin gør den oplagt til grillet kød og modne oste.

Anmeldelser

5.0 af 1 anmeldelser

Om produktet

Voldsom frugtkoncentration i denne Reserva fra Ribera del Duero. Dyb rød farve med en kraftfuld duft af solbær, nyristede egetræsfade og mørk chokolade. I munden optræder vinen med stor balance hvor de modne frugtnoter følges flot til dørs af den stramme tannin og fine frugtsyre. Intensiteten i denne vin gør den oplagt til grillet kød og modne oste.

Fremstillet 100% på Tempranillo druen der høstes fra gamle vinmarker. Efter en kort periode hvor vinen ligger og trækker ekstrakt fra skindet, starter den naturlige alkoholiske gæring. Den alkoholiske gæring foretages over 30 dage, for at få trukket mest mulig karakter fra drueskallerne. Efter endt malolaktisk gæring, så lagres denne Reserva i 18 måneder på nye franske egetræsfade, inden aftapning. En kraftfuld vin der har potentiale til at blive gemt i op til 15 år fra høståret.

Anbefalinger

Brune vine

Kompleks & intens
Vine med stor intensitet, dybde og kompleksitet. Vinene har mange lag i deres aromabillede og en kombination af kraft og kompleksitet, der er opnået grundet alder eller lagringstid på fade. Server til kraftige retter med oksekød, lam eller svin. Brune vine kommer fra hele verden og er ofte de ypperste, som vinproducenterne kan præstere. Brune hedvine gør sig godt til ostebordet eller kraftige desserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, peber, tobak, kaffe, skovbund, stald, blod, røg, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Bordeaux, Sydrhône, Nordrhône, Rioja, Ribera del Duero, Amarone, Australien og Californien.
Druer & typer: Syrah, cabernet sauvignon, merlot, cabernet franc og tempranillo.