Quinta d'Amares, Loureiro 2020

99.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Quinta d'Amares, Loureiro 2020

category label Bland 6 - Spar 10%

Quinta d'Amares, Loureiro 2020

Om produktet

En ligetil og herlig hvidvin. Her er noter af blomster plukket frisk fra marken sammen med friske pærer, lidt moden lime og lidt krydderurter. Smagen er slank og præcis, hvor frugten holder vinen elegant i munden og giver en rigtig god balance. Nyd denne alene når solen skinner, eller til lyst kød.

Frisk og læskende Vinho Verde som er fremstillet på områdets aromatiske druesort Loureiro. Vinho Verde er kendt for deres friske og levende vine, er er let tilgængelige som unge og er perfekte tørstslukkere på en varm sommerdag. Loureiro er gæret og lagret på ståltanke for at bevare sin aromatiske karakter frem til aftapning på vingården.
Alkohol 11%, syre 6,2 gr/liter, sukker 7,5 gr/liter, ph 3,16

Serveringsforslag

Lys fisk
Hygge- & terrassevin
Lyst kød

Anbefalinger

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer Riesling, Sauvignon blanc, Albariño, Pinot grigio, Pinot blanc, Sylvaner, Grüner veltliner, Chenin blanc (loire) og Torrontes.