4.0
af 1 anmeldelser

Verum Bodegas y Vinedos, Ulterior Graciano Parcela 17 2016

149.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.0
af 1 anmeldelser

Verum Bodegas y Vinedos, Ulterior Graciano Parcela 17 2016

category label Bland 6 - Spar 10%
Point
95
Decanter
4.0
af 1 anmeldelser

Verum Bodegas y Vinedos, Ulterior Graciano Parcela 17 2016

Om produktet

Funklende rød I glasset med florale noter af violer, lavendel og en herlig frisk rød frugtkarakter. Smagen er intens med sorte bær og middelhavskrydderier. Frugtsyren bærer vinen frem gennem munden, og giver en god friskhed og struktur. Vinen afsluttes rent og elegant med et lille bid fra tanninen.

Parcela 17 er beplantet med Graciano, der anvendes mest i andre regioner af Spanien, samt i mindre grad i Portugal. Druen er lavt ydende, men er kendt for sin flotte syre. En evne som er yderst eftertragtet i disse år, hvor klimaforandringerne gør, at der ofte mangler syre i vinene. I dette tilfælde får den lov til at udfolde sig alene, med høj syre og lav tannin som resultat. Alle druer høstes fuldmodne, og 10 % af vinen lagres på 600 liters nye fade fra Frankrig. Resten lagres på traditionel vis i lerkrukker. Inden frigivelse ligger vinen i 12 måneder i kældrene.

Serveringsforslag

Fjerkræ på grillen
Lyst kød
Mild ost

Anmeldelser

4.0 af 1 anmeldelser

Anbefalinger

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer Pinot noir, Nebbiolo, Sangiovese, Tempranillo og Nerello mascalese.