Domaine Courbet, Côtes du Jura Trousseau de la Vallée 2020

Spar op til 36.75 kr.
Ved 6 stk. 208.25 kr.
Ved 1 stk. 245.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Domaine Courbet, Côtes du Jura Trousseau de la Vallée 2020

Domaine Courbet, Côtes du Jura Trousseau de la Vallée 2020

Serveringsforslag

Fjerkræ
Fjerkræ på grillen
Lyst kød

Om produktet

En fint parfumeret vin med en herlig næsten subtil duft af jordbær, kirsebær, viol, hybenrose og tørrede krydderurter. Aromatisk, blød og rund i munden, hvor de røde bærtoner understreges, og hvor man til sidst sidder med en nærmest burgundisk association med en snert af gruset vejstøv og brændt ler. Herligt fransk og autentisk!

Prøv den til en gang coq au vin, til langtidsstegte griseribben eller som det perfekte match til velmodnede faste oste. En god Comté, som har fået lov til at udvikle sig 12 eller endnu bedre 18 måneder, ville være oplagt.

Anbefalinger

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder: Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer: Riesling, sauvignon blanc, albariño, pinot grigio, pinot blanc, sylvaner, grüner veltliner, chenin blanc (loire) og torrontes.