4.0
af 6 anmeldelser

Duckhorn, Decoy Pinot Noir 2021

Spar 43%
Ved 2 stk. 169.00 kr.
Ved 1 stk. 299.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.0
af 6 anmeldelser

Duckhorn, Decoy Pinot Noir 2021

4.0
af 6 anmeldelser

Duckhorn, Decoy Pinot Noir 2021

Vores vurdering

Denne frodige og dragende Pinot Noir trækker dig ind med aromaer af sorte kirsebær, vilde jordbær, ribs, sort te og salvie samt rustikke antydninger af jordagtig skovbund. På ganen er de generøse modne bærsmag indrammet af lys, afbalanceret syre og raffinerede tanniner, der fører vinen til en lang, silkeblød finish. 

Om produktet

Dan og Margret Duckhorn er power-parret bag Duckhorn Vineyards, som bl.a. står bag den tidligere præsident Obamas yndlingsvin, Tree Palms Merlot, med 100 point af Parker. Duckhorn Vineyards er i besiddelse af en stor portefølje af marker i Napa, som hver især leverer top-klasse druer. Deres Decoy er en serie af vine som leverer outstanding vin til overskuelige priser og denne Decoy Pinot Noir er et fremragende eksempel på det enormt høje niveau Duckhorn lægger for dagen.

Med udgangspunkt i traditionerne etableret af deres anerkendte Goldeneye- og Migration-vine, udvider Decoy Pinot Noir udforskningen af dybden og mangfoldigheden af druen. Decoy Pinot Noir fremhæver et tydeligt og tilgængeligt udtryk af Pinot Noir, og er lavet til at være drikkeklar ved frigivelse.

Serveringsforslag

Fjerkræ
Vegetarretter
Lyst kød
Mild ost

Anmeldelser

4.0 af 6 anmeldelser

Anbefalinger

Pink vine

Let & frugtig
Vine som er frugtige og letdrikkelige med en frisk syre. Pink vine har et feminint og elegant udtryk. Frugtprofilen er domineret af røde bær og eventuelle indslag fra fadlagring. Server til kraftige vegetariske retter, fjerkræ eller svinekød. Pink vine kommer fra områder med moderat til køligt klima.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, vanilje og kokos.
Vinområder Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Californien, Australien og New Zealand.
Druer & typer Pinot noir, Barbera, Grenache, Valpolicella og Sangiovese.

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer Pinot noir, Nebbiolo, Sangiovese, Tempranillo og Nerello mascalese.