Orin Swift Cellars, Mercury Head Cabernet Sauvignon 2019

1,249.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Orin Swift Cellars, Mercury Head Cabernet Sauvignon 2019

Orin Swift Cellars, Mercury Head Cabernet Sauvignon 2019

Om produktet

Topklasse Cabernet Sauvignon fra Californien. Fuldstændig vild duft med mange lag af sort dyb frugt og et mineralsk element, der giver friskhed i næsen. Man har lyst til at hælde denne over tungen i store slurke. Fyldig i stilen med en super flot og koncentreret frugtsyre, her er brombær, blommer og friskkværnet peber i alle hjørner af mundhulen. Tanniner og fad står pænt i baggrunden, og bukker for den fede modne frugt. En stor vin, der passer til dine bedste gæster.

Serveringsforslag

Mørkt kød
Simreretter
Vildt

Anbefalinger

Brune vine

Kompleks & intens
Vine med stor intensitet, dybde og kompleksitet. Vinene har mange lag i deres aromabillede og en kombination af kraft og kompleksitet, der er opnået grundet alder eller lagringstid på fade. Server til kraftige retter med oksekød, lam eller svin. Brune vine kommer fra hele verden og er ofte de ypperste, som vinproducenterne kan præstere. Brune hedvine gør sig godt til ostebordet eller kraftige desserter.
Aromaer Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, peber, tobak, kaffe, skovbund, stald, blod, røg, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder Bordeaux, Sydrhône, Nordrhône, Rioja, Ribera del Duero, Amarone, Australien og Californien.
Druer & typer Syrah, Cabernet sauvignon, Merlot, Cabernet franc og Tempranillo.

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer Cabernet sauvignon, Merlot, Tempranillo, Syrah, Grenache, Primitivo/Zinfandel, Negroamaro, Carmenere og Malbec.