5.0
af 1 anmeldelser

Álvarez De Toledo, Bierzo Colección Familia Luis Varela 2021

Spar 15%
Ved 6 stk. 143.65 kr.
Ved 1 stk. 169.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
5.0
af 1 anmeldelser

Álvarez De Toledo, Bierzo Colección Familia Luis Varela 2021

5.0
af 1 anmeldelser

Álvarez De Toledo, Bierzo Colección Familia Luis Varela 2021

Om produktet

En flot mørk vin som åbner med en parfumeret ganske ekspressiv duft, præcis som man forventer fra fin Mencia. Der er modne blåbær, kirsbær og også hindbær i behageligt selskab med friske grønne krydderurter, som lige et øjeblik, inden det hele omfavnes af søde krydderier fra fadene, får tanken til at strejfe subtil Cabernet Franc. En fyldig og saftig vin som har fået poleret netop så meget af Mencias særpræg bort, at den formår at appellere meget bredt uden at hele særpræget er gået fløjten. Det er flot ramt og det er blevet bemærket i den internationale vinpresse.

Serveringsforslag

Bøf på grillen
Lyst kød
Mørkt kød

Anmeldelser

5.0 af 1 anmeldelser

Anbefalinger

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer Cabernet sauvignon, Merlot, Tempranillo, Syrah, Grenache, Primitivo/Zinfandel, Negroamaro, Carmenere og Malbec.