Begali Lorenzo, Amarone Valpolicella Classico 2019

349.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Begali Lorenzo, Amarone Valpolicella Classico 2019

Begali Lorenzo, Amarone Valpolicella Classico 2019

Serveringsforslag

Krydret mad
Mørkt kød
Kraftig ost
Vildt

Om produktet

Begalis amarone er lavet på 65% corvina, 30% molinara og 5% andre lokale druer. Efter tørring gennem flere måneder er druerne klar til at blive presset i januar til den vin, som lagrer i minimum 40 måneder på store træfade og efterfølgende 6 måneder i flasken inden de er klar til salg. 

Smukt balanceret amarone - ikke for sød, ikke for tør, bare helt perfekt. Friskheden er bevaret og kombinationen med den høje alkohol og store intensitet i frugten, resulterer i en utrolig harmonisk amarone men en elegant bitter finish.

Anbefalinger

Brune vine

Kompleks & intens
Vine med stor intensitet, dybde og kompleksitet. Vinene har mange lag i deres aromabillede og en kombination af kraft og kompleksitet, der er opnået grundet alder eller lagringstid på fade. Server til kraftige retter med oksekød, lam eller svin. Brune vine kommer fra hele verden og er ofte de ypperste, som vinproducenterne kan præstere. Brune hedvine gør sig godt til ostebordet eller kraftige desserter.
Aromaer Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, peber, tobak, kaffe, skovbund, stald, blod, røg, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder Bordeaux, Sydrhône, Nordrhône, Rioja, Ribera del Duero, Amarone, Australien og Californien.
Druer & typer Syrah, Cabernet sauvignon, Merlot, Cabernet franc og Tempranillo.