Bodegas Peñafiel, Miros de Ribera Reserva 2016

329.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Bodegas Peñafiel, Miros de Ribera Reserva 2016

Bodegas Peñafiel, Miros de Ribera Reserva 2016

Krop Medium
Tannin Medium
Syre Medium
Sødme Tør

Smagsnoter

Rød frugt
Mørk frugt
Tørret/kogt frugt
Søde krydderier
Fad

Smagsnoter

Rød frugt
Mørk frugt
Tørret/kogt frugt
Søde krydderier
Fad

Fakta

Tannin:
Medium
Sødme:
Tør
Syre:
Medium
Krop:
Medium
Smagsprofil:
Land:
Spanien
Årgang:
2016
Dyrkning:
Konventionel
Størrelse:
750 ml
Alkohol %:
14,00
Proptype:
Kork
Serveres til:

Serveringsforslag

Mørkt kød
Kraftig ost
Simreretter
Vildt

Om produktet

24 måneders fadlaging og en kødfyldt, intens og dragende profil. En vin som vil tage dig med storm. Den lange lagring på franske fade, giver vinen ro til at udvikle kompleksitet tilføjer samtidig en velintegreret fadkarakter. En typisk Reserva fra Ribera del Duero, som både kan nydes nu, men vil udvikle sig smukt de næste år. Næsen og smagen byder på kirsebær, blommer, tobak og læder i harmoni med fadaromaerne af vanilje og kokos. Tanninerne er polerede og fintmaskede.

Bodegas Peñafil, som står bag disse mageløse og usammenlignelige vine, har konstant øjet på målet, nemlig vin af højeste kvalitet. Kompromis er ikke et ord i deres vokabularium, og alt gøres til fulde “From the very beginning, Bodegas Peñafiel, has kept its eyes focused on what really matters. On those little details that transforms a wine into a state of art” . Vinmarkerne er højtliggende, så de barske dagstemperaturer brydes af kølige nætter, hvilket bevirker at druernes modning sænkes, og aromaerne får ro til at udvikle sig. Resultatet er vine med stor koncentration, autencitet og elegance, som ved første møde indfanger enhver vinelskers interesse og gunst.

Anbefalinger

Brune vine

Kompleks & intens
Vine med stor intensitet, dybde og kompleksitet. Vinene har mange lag i deres aromabillede og en kombination af kraft og kompleksitet, der er opnået grundet alder eller lagringstid på fade. Server til kraftige retter med oksekød, lam eller svin. Brune vine kommer fra hele verden og er ofte de ypperste, som vinproducenterne kan præstere. Brune hedvine gør sig godt til ostebordet eller kraftige desserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, peber, tobak, kaffe, skovbund, stald, blod, røg, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Bordeaux, Sydrhône, Nordrhône, Rioja, Ribera del Duero, Amarone, Australien og Californien.
Druer & typer: Syrah, cabernet sauvignon, merlot, cabernet franc og tempranillo.