3.9
af 11 anmeldelser

Campinovi Rosso di Montalcino 2020

179.95 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
3.9
af 11 anmeldelser

Campinovi Rosso di Montalcino 2020

3.9
af 11 anmeldelser

Campinovi Rosso di Montalcino 2020

Vores vurdering

Saftspændt og levende Rosso di Montalcino fra en spændende og allerede hædret årgange. Den rene og elegante Sangiovese står i Rosso di Montalcino som en tilgængelig og drikkeklar rødvin som oser langt væk af charmerende Toscansk idyl og livsglæde.

Om produktet

Hvor de store Brunello-vine er lavet til at blive gemt i mange år er Rosso fra den toscanske landsby en anden sag. Med 12 måneders fadlagring og 3 måneder på flaske er vinen ved frigivelsen en perfekt kombination af Sangioveses røde, intense kirsebærfrugt og tørrede krydderurter samt et underspillet lag af fadkrydderier. Campinovi lagerer på store, 2 år gamle fade som bevarer frugt, syre og tannin i flot balance. Det er rødvin, der er som skabt til familiefester med toscansk tilsnit, så åbn en flaske, når I er samlet om langbordet til bolognese eller pizza. 2020 var en virkelig komplet årgang hvor sommeren og efteråret artede sig nærmest perfekt. 

Serveringsforslag

Fjerkræ
Lyst kød
Pasta & Pizza
Stegeretter

Anmeldelser

3.9 af 11 anmeldelser

Anbefalinger

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer Pinot noir, Nebbiolo, Sangiovese, Tempranillo og Nerello mascalese.