Chateau Cabrieres, Chateauneuf du Pape L'Esprit 2015

599.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Chateau Cabrieres, Chateauneuf du Pape L'Esprit 2015

Chateau Cabrieres, Chateauneuf du Pape L'Esprit 2015

Om produktet

Med base i det centrale Châteauneuf-du-Pape skaber familien Arnaud de smukke og autentiske CdP’er, der rammer hovedet på sømmet når det kommer til intensitet og typicitet. Opskriften er simpel: gamle vinstokke, hård sortering så kun de bedste druer kommer igennem nåleøjet i produktionen og en know-how som kun kan arves. 

L’Esprit er baseret på grenache, syrah, mouvedre og et væld af andre druer, der tilsammen skaber en helstøbt og koncentreret vin. Aromaer af mørke bær, lader, røg og stald pakker markerede men fine tanniner ind. Perfekt til kraftige retter.

Serveringsforslag

Mørkt kød
Vildt

Anbefalinger

Brune vine

Kompleks & intens
Vine med stor intensitet, dybde og kompleksitet. Vinene har mange lag i deres aromabillede og en kombination af kraft og kompleksitet, der er opnået grundet alder eller lagringstid på fade. Server til kraftige retter med oksekød, lam eller svin. Brune vine kommer fra hele verden og er ofte de ypperste, som vinproducenterne kan præstere. Brune hedvine gør sig godt til ostebordet eller kraftige desserter.
Aromaer Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, peber, tobak, kaffe, skovbund, stald, blod, røg, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder Bordeaux, Sydrhône, Nordrhône, Rioja, Ribera del Duero, Amarone, Australien og Californien.
Druer & typer Syrah, Cabernet sauvignon, Merlot, Cabernet franc og Tempranillo.