4.0
af 1 anmeldelser

Domaine Barmes-Buecher, Cremant d'Alsace Brut Nature 2020

Spar op til 54.00 kr.
Ved 6 stk. 195.00 kr.
Ved 1 stk. 249.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.0
af 1 anmeldelser

Domaine Barmes-Buecher, Cremant d'Alsace Brut Nature 2020

category label Øko
4.0
af 1 anmeldelser

Domaine Barmes-Buecher, Cremant d'Alsace Brut Nature 2020

Serveringsforslag

Aperitif
Lys fisk
Vegetarretter
Skaldyr

Anmeldelser

4.0 af 1 anmeldelser

Om produktet

Barmès-Buecher laver en enkelt Crèmant d'Alsace; en mousserende vin uden tilsætning af enzymer, gær eller - senere i processen - sukker. Druerne Auxerrois, Pinot Blanc, Pinot Gris og Chardonnay dyrkes alle efter biodynamiske forskrifter, høstes i hånden og er så vinificeret hver for sig, inden de er blevet blandet og hældt til andengæring på flaske. Her har de så tilbragt et års tid på gærresterne, der er essentielle for kompleksiteten og strukturen i den færdige vin.

Resultatet er en flot, tør og sprød Crémant med en fin, klar og lys gylden farve. Duftprofilen er i starten lidt beskeden, men når man får færden af de hvide forårsblomster, appelsiner, limefrugter, æbler og friske mandler, giver det hele mening. Komplimenteret af en rank syre og fine bobler fremstår vinen ekstremt sprød, saftig og vanedannende.

Man kommer ikke uden om at servere nogle salte snacks og gerne deciderede retter, hvis Barmès-Buechers Crémant skal opleves fra sin allerbedste side. Der er der til gengæld også rige muligheder i form af friske og stegte skaldyr, østers, kylling og sprøde salater - gerne med et skvæt frisk citron eller lime på toppen. Dertil anbefaler vi servering ved 7-9 grader

 

Andre populære produkter

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder: Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer: Riesling, sauvignon blanc, albariño, pinot grigio, pinot blanc, sylvaner, grüner veltliner, chenin blanc (loire) og torrontes.