Spar
30.00 kr
t.o.m
3/26/2023

Jean XXII, Lirac Rouge 2021

99.00 kr
Før 129.00 kr
Delivery Gratis levering
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Man kan sagtens styre uden om Chateauneuf-du-Pape og stadig finde rødvin, som har intensiteten og finesse fra de langt dyrere vine - for Lirac ligger lige på den anden side af Rhône-floden og i vinene finder du alt det vi elsker ved Rhone. Det er kraftig, varm og velkrydret rødvin, hvor der er fuld knald på alle smagsnuancer - masser af frugt og krydderurter som pakker den varmende alkohol godt ind. Vinen får 2 år på træfade af forskellig alder og størrelse som bidrager til endnu flere nuancer. Server ved 16-18°C i almindelige rødvinsglas. Drik til grillet lam eller gris.

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder: Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer: Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo og nerello mascalese.

Andre populære produkter