Johann Topf, Riesling Heiligenstein-Steinwand 'M' 2021

499.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Johann Topf, Riesling Heiligenstein-Steinwand 'M' 2021

Johann Topf, Riesling Heiligenstein-Steinwand 'M' 2021

Krop Medium
Syre Høj
Sødme Tør

Aroma

Grøn frugt
Citrus frugt

Aroma

Grøn frugt
Citrus frugt

Fakta

Smagsprofil:
Grøn
Årgang:
2021
Størrelse:
750 ml
Proptype:
Skruelåg
Alkohol %:
12,50
Område:
Niederösterreich
Underområde:
Kamptal
Serveres til:
Land:
Østrig
Serveres ved:
8-10°C
Dyrkning:
Konventionel
Krop:
Medium
Syre:
Høj
Sødme:
Tør

Serveringsforslag

Fed fisk
Lys fisk
Fjerkræ

Om produktet

Efter uddannelse, og efterfølgende dannelse på en række vingårde over hele verden, er Maximilian Topf vendt hjem og er klar til at bringe Weingut Topf ind i fremtiden. Og han starter helt suverænt med den ældgamle Heiligenstein-vinmark, hvor stenterrasserne leverer noget af det bedste Riesling i landet. Som noget særligt lader Maximilian 15% af druerne gære sammen med mosten som giver et ekstra lag af frugt til vinen - som efter 10 måneder bliver flasket; og resultatet er en strålende, dyb og delikat hvidvin pakket med stenfrugt, citron og lime og lidt appelsinskal. Flot og kompleks hvidvin. Server ved 6-9°C i almindelige hvidvinsglas. Drik til tunsteak med thaisalat.

Andre populære produkter

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder: Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer: Riesling, sauvignon blanc, albariño, pinot grigio, pinot blanc, sylvaner, grüner veltliner, chenin blanc (loire) og torrontes.