Poggione, Brunello di Montalcino Riserva Paganelli 2016

Fra 539.10 kr
v/1 stk: 599.00 kr
v/6 stk: 539.10 kr
Levering 1-2 dage
Delivery Gratis fragt*
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

95+ point af Parker til Il Poggiones enkeltmarks Brunello Riserva, der er med til at sætte standarden i området, og som er som er produceret fra vinstokke, der blev plantet tilbage i 1964. Faktisk de ældste stokke i hele Montalcino. Kun i de allerbedste årgange og i begrænsende mængder laves denne vin. Den tilbringer 4 år på franske fade efterfulgt af flaskelagring. Intens rød med brun kant fra den lange fadlagring. Duften er allerede som ung meget åben med noter af kirsebær, blommer og krydderi fra fadlagringen. Smagen er meget intens med stor frugtrigdom og igen noter fra fadet. Både frugtsyre og tannin er højt, men flot balanceret af frugtens store smagsintensitet. En fremragende ledsager til krævende kødretter, som lam, kalv eller okse, gerne med tilbehør med svampe eller trøfler.

Brune vine

Kompleks & intens
Vine med stor intensitet, dybde og kompleksitet. Vinene har mange lag i deres aromabillede og en kombination af kraft og kompleksitet, der er opnået grundet alder eller lagringstid på fade. Server til kraftige retter med oksekød, lam eller svin. Brune vine kommer fra hele verden og er ofte de ypperste, som vinproducenterne kan præstere. Brune hedvine gør sig godt til ostebordet eller kraftige desserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, peber, tobak, kaffe, skovbund, stald, blod, røg, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Bordeaux, Sydrhône, Nordrhône, Rioja, Ribera del Duero, Amarone, Australien og Californien.
Druer & typer: Syrah, cabernet sauvignon, merlot, cabernet franc og tempranillo.

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder: Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer: Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo og nerello mascalese.