4.0
af 1 anmeldelser

Salcheto, Chianti "La Bandita" 2022

Spar op til 50.00 kr.
Ved 6 stk. 99.95 kr.
Ved 1 stk. 149.95 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.0
af 1 anmeldelser

Salcheto, Chianti "La Bandita" 2022

4.0
af 1 anmeldelser

Salcheto, Chianti "La Bandita" 2022

Serveringsforslag

Vegetarretter
Lyst kød
Mild ost

Anmeldelser

4.0 af 1 anmeldelser

Om produktet

Vinen har en flot rød, brillant farve. I duften er vinen umiddelbar og frugtrig med toner af hindbær og kirsebær. I smagen kommer friskheden og sprødheden meget frem – igen med flotte rødlige toner – og vinen byder samtidig på en god struktur og kødfuldhed. I eftersmagen har vinen en let krydret smag, som er klassisk for Salcheto, Chianti La Bandita. En flot og harmonisk vin!

Det er en vin, som er bedst i sin ungdom, og selvom den sagtens vil kunne serveres til lidt kraftige retter som lam, oksekød osv., vil den egne sig bedst til stegt fjerkræ, kalvekød, pastaretter eller simpelthen for sig selv. Dens frugt og finesse tillader det.

Salcheto regnes som værende den førende producent i Montepulciano. Udover at lave vine af tårnhøj kvalitet. Så er det også et af verdens grønneste vinerier. De er således tildelt Robert Parkers såkaldte "Green Emblem" noget som kun er tidelt 40 vinproducenter i verden. Det er en anerkendelse som gives til producenter som gør noget ekstraordinært for miljøet, udover at dyrke biodynamisk og økologisk. Salchetos nye vineri som blev bygget i 2011 er således drevet af 100% genanvendelig energi.

Anbefalinger

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer Pinot noir, Nebbiolo, Sangiovese, Tempranillo og Nerello mascalese.